Aqualift F podizne stanice

  • Datum: 10 prosinca, 2019
  • Kategorija:KESSEL

Aqualift F podizne stanice

Za odlaganja otpadnih voda iz kućanstava i industrijskih objekata

Aqualift F Compact za montažu u betonskoj ploči ili betonskom podu

Zbog povećane potražnje za životnim prostorima, podrumi postaju sve važnije prostorije u kućama. Vrlo često se tamo nalaze sanitarni čvorevi, tuševi ili perilice rublja. Zbog takvih primjena, KESSEL nudi podizne stanice za montažu u betonski podovima. Te podizne stanice jednostavno nestanu u podu i nude druge posebne prednosti. Odvod integriran u poklopcu prima svu površinsku vodu. Uslučaju pucanja cijevi ili curenja, pumpa kontinuirano izbacuje vodu iznad razine uspora vode.

Aqualift F Compact za montažu s vanjskim cijevima za otpadne vode

Samostojeće podizne stanice mogu se instalirati vrlo jednost- avno i bez prevelikih troškova te su prikladne za primjenu kako u privatnim kućama kao i u industrijskim po- gonima. Manji sustavi mogu se jednostavno postaviti u postojeće podrumske prostore. Veće sustave je bolje montirati u posebnim prostorijama.

Aqualift F XL kao samostojeći uređaj

Podizne stanice Aqualift F XL do- datak su provjerenim i pouzdanim serijama Aqualift F svojim verzijama s visokim performansama za komercijalnu, komunalnu ili privatnu primjenu. Primjerice, za podizanje kišnice koja se nađe ispod razine uspora. Uz to, podizne stanice XL su idealne za upotrebu nizvodno od separatora.

Aqualift F XL za montažu pod zemljom

Ako montiramo podizne stanice unutar zgrade one često zauzi- maju vrijedan stambeni prostor kao i to da potencijalno uzrokuju
buku pri radu. Dostupna su nova rješenja koja vlasnicima nude prednosti pri do- nošenju odluka. Često je pravilna odluka da se podizne stanice stave van i tako os- lobode životni prostor, eliminiraju buku pri radu te je omogućuju lakši pristup prilikom servisa. Ovisno o zahtjevima, KESSEL nudi jednostruke ili dvostruke sustave pumpi te razne promjere komora na temelju veličine pumpi koje su potrebne.

Cijeli prospekt možete preuzeti ovdje.