HL600N – Novi kišni kolektor Spreman za svako vrijeme!

  • Datum: 10 prosinca, 2019
  • Kategorije:HL

• Snažniji -50% veća učinkovitost!
• Bolji – Prerađen u mnogim detaljima!
• Ljepši – Integracija u sve podne obloge!

HL® Kišni kolektor – HL600N

Austrijska tvrtka HL Hutterer & Lechner GmbH dugo godina je poznata po mnogobrojnim proizvodima vezano uz građevinu prvenstveno za kišni kolektor. Prednosti kao što su laka težina zbog izrade iz polipropilena, a ujedno i stabilnost zbog dokazano provjerene rebraste izvedbe kao i praktična ugradnja zbog zglobnog i okretljivog priključka predstavljaju idealno reviziono rješenje u prijelazu kišne vertikale u horizontalu.

Klimatske promjene, snažna promjena vremenskih prilika i intenzivne kišne padaline u razmjeni sa dužim periodima suše mijenjaju dosadašni način potrebe ukupne krovne odvodnje, a samim time i kišnog kolektora koji je povezan na kišnu vertikalu. HL Hutterer & Lechner je reagirao na prethodno spomenuto sa novom serijom kišnih kolektora HL600N.

 

HL® Kišni kolektor – HL600NHO

Kišne vertikale postavljene u fasadama između konstrukcije i metalnih ili staklenih obloga ne mogu se spojiti na klasični kišni kolektor zbog pozicije revizije i priključka na vertikalu i zbog potrebe brtvenog spoja na tom mjestu.
Za taj slučaj sada postoji idealno rješenje: HL600NHO! Sa svim prednostima novog kolektora HL600N, sa razlikom bočnog priključka na utično spajanje DN110!

HL® Kišni kolektor – HL601i
Nastavak za prihvat svih vrsta podnih obloga

Novi nastavak HL601i (individual) omogućuje kišnom kolektoru prilagođavanje u vizualnom smislu sa raznim oblogama oko temelja.

Cijeli prospekt možete preuzeti ovdje.